Een persoonlijk dossier met jouw belangrijke informatie

Bel 06 419 15 022 of mail info@zaakvanopruimen.nl

Nabestaandendossier - Persoonlijk memo

Heb je wel eens nagedacht over wat er na je overlijden met de spullen moet gebeuren? Zijn jouw nabestaanden op de hoogte van jouw wensen als je er niet meer bent? Kun je de online accountgegevens van je kind of partner vinden als dit nodig blijkt? Steeds meer mensen zijn zich hiervan bewust en willen de wensen van de nalatenschap overzichtelijk achterlaten voor hun nabestaanden.

Extra werkmap administratie
Om een overeenkomst, lidmaatschap of online account tijdig (online) te kunnen opzeggen of wijzigen is gebruikersinformatie nodig. Die informatie leg je vast in een werkmap voor de administratie. Wees voorbereid en laat je naasten weten dat dit dossier bestaat.

Werkwijze

Kennismaken
We maken telefonisch en vrijblijvend kennis.

Laten we starten
Verzamelen van informatie voor het conceptdossier.

Resultaat
Het dossier als naslagwerk en bij de dagelijkse adminstratie.

Kosten

Kennismaken
Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Tarief 
€145,- (geen btw)
O.b.v. 3 uur.

Reiskosten
€ 0,25/kilometer
(exclusief parkeren). 

Al jouw belangrijke gegevens uit het hoofd verzameld op een centrale plek.
Het dossier is een handig naslagwerk voor jezelf en voor diegene die de administratie moet overnemen bij ziekte of overlijden.
Het bevat persoonlijke-, medische- en financiële gegevens. De aanwezige lidmaatschappen, abonnementen en social media accounts en de vindplaats van belangrijke papieren en sleutels. Het nabestaandendossier is rechtsgeldig en flexibel.