Een leefbaar huis en meer energie voor dingen die er écht toe doen.

Opruimen

Opruimen geeft rust en ruimte. In je huis en in je hoofd.

Jouw verzameling spullen kan je huis ‘zwaarder’ laten voelen. Laat de energie weer stromen door te herbezinnen op de hoeveelheid aanwezige spullen. Zonder ingewikkelde plannen weer een goede sfeer in huis waar je dagelijks van profiteert. Samen opruimen geeft een extra ‘boost’ en met minder spullen om je heen is opruimen en schoonmaken zo gebeurd. Pas op…opruimen werkt verslavend!

 Zaak van Opruimen kan helpen met:

Opruimen

We hebben gemiddeld te veel spullen. Die spullen nemen ruimte in en moeten allemaal worden schoongemaakt, opgeruimd en onderhouden. Wordt je eigen spullenmanager en begin met opruimen. Door spullen weg te doen die je niet nodig hebt ontstaat ruimte in huis en een rustiger gevoel in je hoofd. Van ‘meer is beter’ naar een goede basis voor ‘nut en noodzaak.’

Spullen uit nalatenschap

Nabestaanden erven graag iets uit de nalatenschap dat zich aan jou herinnert. Door het huis vol bezittingen bewust op te ruimen kies je zelf de beste bestemming. Dat is een moedig proces, vol herinneringen en emoties. Bij het opruimen van de spullen uit nalatenschap moet soms snel worden gehandeld als een woning of kamer leeg opgeleverd moet worden.

Verhuizen en verkoopklaar maken

Verhuizen is ingrijpend; zie zo’n periode maar eens relaxed door te komen! Door vóór de verhuizing op te ruimen neem je alleen díe spullen mee waar je blij van wordt. Je oude huis maken we ‘Fundaproof’, een opgeruimd huis verkoopt immers beter. Dozen uitpakken zodat de nieuwe woonplek weer snel als thuis voelt. Thuis heeft een nieuw adres, verhuisberichten versturen en genieten maar!

Foto's

Foto’s zijn een waardevol bezit. Die herinneringen wil je koesteren. Omdat het zo makkelijk is om overal foto’s van te nemen groeien de aantallen en dan is de vraag: ‘Waar moet ik dit allemaal bewaren?’ Foto’s in dozen, albums, enveloppen en duizenden digitale foto’s. Samen stellen we het beeldmateriaal veilig zodat je er nu én in de toekomst van kunt genieten.

Werkwijze

Kennismaken
we maken telefonisch en vrijblijvend kennis en bespreken de hulpvraag

Begeleiding
ik ondersteun en adviseer. Je bepaalt het tempo en beslist zelf over “bewaren” of “weg doen”

Resultaat
jouw spullen hebben een logische plek en de ruimtes kun je optimaal gebruiken

Kosten

Kennismaken
het kennismakingsgesprek is kosteloos

Tarief
€45,- per uur
minimaal 2 uur per afspraak

Reiskosten
€ 0,25 per kilometer

“Wat je in je handen houdt kun je verliezen, maar wat je in je hart bewaart zul je nooit kwijtraken.”   – S. La Rosa –

Vrijblijvende afspraak

Wil jij ook dat opgeruimde gevoel en ga je voor een oplossing die wel werkt?
Aarzel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.