Gecertificeerd professional organizer en nabestaanden begeleider

Bel 06 419 15 022 of mail info@zaakvanopruimen.nl

Over Ester

Je wilt natuurlijk weten wie je in huis haalt, ik stel me aan je voor. Ik ben, naast het ondernemerschap, werkzaam als functioneel beheerder en beheers het werken met Windows, Android, Office en Google applicaties. Digitaal werken heb ik omarmd door mijn hele administratieve leven én foto’s samen te voegen tot een geheel dat, bij wijze van spreken, past op een USB-stick. Een beslissing waar ik dagelijks profijt van heb.

Duurzaamheid ondersteun ik graag door afval gescheiden te verwerken, zuinig met energie om te springen en mijn afstanden met de fiets af te leggen. Zo mogelijk koop ik tweedehands en ik gun mijn spullen ook een volgende kans. Mijn werk organiseer ik zo veel mogelijk paper-less, zo min mogelijk printen dus. Op deze manier lever ik een bijdrage aan het milieu.

Na een dag werken vind ik het heerlijk om thuis te komen in een opgeruimd en overzichtelijk huis. Ik hou ervan om op of rond het water te zijn en ben graag buiten om te fietsen, lezen en te tuinieren. Het liefste loop ik in korte broek op blote voeten. Als je me zoekt ben ik lekker aan het koken, computeren, sporten of zit ik achter de naaimachine. 

Wat anderen over Zaak van Opruimen zeggen…