Over Ester

Als we samen gaan werken om weer grip te krijgen op je spullen of administratie wil je natuurlijk weten wie je in huis haalt. Ik stel me graag aan je voor: Ester Wentzel, gecertificeerd professional organizer en nabestaandenbegeleider in de regio Heerhugowaard. Ik help met opruimen van spullen, administratie en nalatenschap. Samen vinden we de oplossing zodat je weer zelfstandig verder kunt. Geïnteresseerd, gedreven en geduldig. Dat is wat je krijgt als we samen praktisch aan de slag gaan met jouw opruimzaken.

Zaak van Opruimen komt voort uit mijn passie voor een opgeruimd leven.
Voor, tijdens en na het overlijden van mijn beide ouders heb ik ze kunnen bijstaan met het op orde brengen van hun administratie en spullen. Ik gun iedereen die rust en ruimte en wil mijn kennis en ervaring met je delen.

Werkervaring neem ik mee vanuit de gezondheidszorg, (sociale) verzekeringen, bestuurswerk, administratie en ICT. Hierin heb ik diverse administratieve-, secretariële-, vrijwillige- en beheerwerkzaamheden verricht. Ik ben, naast het ondernemerschap, werkzaam als functioneel applicatiebeheerder en beheers onder andere het werken met Windows, Android, Office en Google applicaties.

Duurzaamheid ondersteun ik graag door afval gescheiden te verwerken, zuinig met energie om te springen en mijn afstanden met de fiets af te leggen. Zo mogelijk koop ik tweedehands en ik gun mijn spullen ook een volgende kans. Mijn werk organiseer ik zo veel mogelijk paper-less, zo min mogelijk printen dus. Op deze manier lever ik een bijdrage aan het milieu.

Na een dag werken vind ik het heerlijk om thuis te komen in een opgeruimd en overzichtelijk huis. Digitaal werken heb ik omarmd door mijn hele administratieve leven én foto’s samen te voegen tot een geheel dat, bij wijze van spreken, past op een USB-stick. Een beslissing waar ik dagelijks profijt van heb. 

Ik hou ervan om op of rond het water te zijn en ben graag buiten om te fietsen, lezen en te tuinieren. Het liefste loop ik in korte broek op blote voeten. Als je me zoekt ben ik lekker aan het koken of zit ik achter de computer of naaimachine. Een paar keer per week werk ik me in het zweet op de spin fiets of in de yogazaal. 

Gun jezelf minder ballast en een frisse start. Neem de eerste stap in de goede richting.
Lukt het niet alleen? We doen het samen!