Spullen opruimen

Stop met uitstellen en zet die eerste stap om te gaan opruimen.

Jouw verzameling spullen kan je huis ‘zwaarder’ laten voelen. Laat de energie weer stromen door te herbezinnen op de hoeveelheid aanwezige spullen. Een leefbaar huis en meer energie voor dingen die er écht toe doen. Samen opruimen geeft een extra ‘boost’ en met minder spullen om je heen is opruimen, onderhouden en schoonmaken zo gebeurd. Pas op…opruimen werkt verslavend!

Samen effectief spullen opruimen

Wordt je eigen spullenmanager en begin met opruimen! Van ‘meer is beter’ naar een goede basis voor ‘nut en noodzaak.’ Minder spullen in huis geeft ruimte en een rustiger gevoel in je hoofd. Daar profiteer je dagelijks van. We gaan de uitdaging samen aan en werken aan effectief en efficiënt opruimen. Want opruimen kost écht minder tijd dan zoeken.

Thuis organizen

Je huis is overvol. Je verlangt naar een schoon en opgeruimd huis waar spullen een vaste plek hebben en je kunt vinden wat je zoekt. Waar en wanneer moet je beginnen?

Spullen uit nalatenschap

Bij een overlijden behoren spullen tot de nalatenschap. Bewust over de bestemming beslissen is een tijdrovend en emotioneel proces.

Papieren

Tijdens het opruimen leggen we het papierwerk en enveloppen apart en beoordelen hoe en of het bewaard moet blijven in de administratie

Senioren

Veel zaken gaan online en het kan lastig zijn om regie en vertrouwen te houden in huis en bij de administratie. Een levensdossier is een fijn hulpmiddel.

Verhuizen

Door al vóór de verhuizing op te ruimen en te ontspullen neem je alleen díe spullen mee waar je blij van wordt. Thuis heeft een nieuw adres, genieten maar!

Kleiner wonen

Minder oppervlakte in de nieuwe, kleinere woning biedt minder ruimte voor de spullen die mee kunnen verhuizen. En dat brengt keuzes met zich mee.

Verkoop klaar maken

Een fris en opgeruimd huis verkoopt nu eenmaal beter. We maken de oude woning en de buitenruimte 'Fundaproof' en de spullen verhuisklaar.

Beeld materiaal

Foto's zijn een waardevol bezit en die koester je. Stel de herinneringen veilig van (digitaal) beeldmateriaal  zodat je er van kunt blijven genieten.

Ruimten om op te opruimen

Een opgeruimd huis, met alle spullen op een vaste en logische plek, zorgt voor overzicht en rust. Opruimen doe je stapje voor stapje. Steeds een beetje dichterbij orde in chaos, waar je kunt vinden wat je zoekt en schoonmaken een makkie is. Waar beginnen we?

Een kamer

De zolder

De (kleding) kast

De voorraadkast

De garage

De keuken

De berging

Nieuwe ruimte

De werkplek

Aankoop advies

Rust in je hoofd

Het effect van een opgeruimde leefomgeving gaat verder dan je denkt. Wil je ook stap voor stap op weg naar een huis zonder rommel en leren hoe je het gemakkelijk bij kunt houden? Maak die keuze, zet de stip op de horizon en start vandaag nog!

Gezin

Alleenstaand

Kinderen

Bij autisme

Man

Vrouw

Bij dementie

Bij NAH

Senior

Nabestaande

Bij HSP

Bij een handicap

Werkwijze

Kennismaken
We maken telefonisch en vrijblijvend kennis en bespreken de hulpvraag.

Begeleiding
Ik ondersteun en adviseer. Je bepaalt het tempo en beslist zelf over “bewaren” of “weg doen.”

Resultaat
Jouw spullen hebben een logische plek en de ruimtes kun je optimaal gebruiken.

Kosten

Kennismaken
Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Tarief
Per uur €52,50.
Minimaal 2 uur per afspraak.

Reiskosten
Per kilometer €0,25.

“Wat je in je handen houdt kun je verliezen, maar wat je in je hart bewaart zul je nooit kwijtraken.”   – S. La Rosa –

Vrijblijvende afspraak

Wil jij ook dat opgeruimde gevoel en ga je voor een oplossing die wel werkt?
Aarzel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

error: Content is protected !!