Over Ester

Gecertificeerd professional organizer en nabestaandenbegeleider

Passie voor structuur en opruimen

Je wilt natuurlijk weten wie je in huis haalt, daarom stel ik me aan je voor. Ik heb een passie voor organiseren, opruimen en beheren en word vrolijk van een nette kamer of kast, waar ik kan vinden wat ik zoek. Met gedrevenheid doelgericht werken aan jouw opruimuitdaging, met aandacht voor detail. Mijn beloning is dat we met elkaar iets moois bereiken!

Na een dag werken vind ik het heerlijk om thuis te komen in een opgeruimd en overzichtelijk huis. Ik hou ervan om op of rond het water te zijn en ben graag buiten om te fietsen, lezen en te tuinieren. Het liefste loop ik in korte broek op blote voeten. Als je me zoekt ben ik lekker aan het koken, computeren, sporten of zit ik achter de naaimachine. 

Ervaring

Soms zijn de omstandigheden zo dat het gewoon niet lukt. Voor en na het overlijden van mijn ouders heb ik ze kunnen bijstaan bij het op orde brengen van hun spullen en administratie. Mijn ervaring leert dat ieder moment geschikt is om opruimzaken aan te pakken.

Ik realiseer me dat er meer ouderen zijn die het overzicht over hun administratie kwijt zijn. Veel instanties werken online en de bank zit niet meer om de hoek. Kinderen wonen niet altijd in de buurt en het is soms niet eenvoudig om de kinderen hiermee te belasten.

Ondernemerschap

Naast het ondernemerschap werk ik als functioneel applicatiebeheerder en beheers het werken met Windows, Android, Office en Google applicaties. Digitaal werken heb ik omarmd door mijn hele administratieve leven én foto’s samen te voegen tot een geheel dat, bij wijze van spreken, past op een USB-stick. Een beslissing waar ik dagelijks profijt van heb.

Duurzaamheid

Duurzaamheid ondersteun ik graag door afval gescheiden te verwerken, zuinig met energie om te springen en mijn afstanden met de fiets af te leggen. Zo mogelijk koop ik tweedehands en ik gun mijn spullen ook een volgende kans. Mijn werk organiseer ik zo veel mogelijk paper-less, zo min mogelijk printen dus. Op deze manier lever ik een bijdrage aan het milieu.

Uitdaging

Alleen maar doen wat je leuk vindt en alles aanpakken wat op je pad komt, dat gaat niet. Ook ik stond voor de uitdaging om keuzes te maken uit de spullen die ik wilde bewaren en de tijd die ik te verdelen had over werk, mijn gezin en mezelf. Door bewust te kiezen tussen bewaren of wegdoen ontdekte ik steeds meer wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waar ik blij van word.

error: Content is protected !!