Meer Zaak

Social media

Uitgelicht

Libelle magazine

Zaak van Opruimen adverteert in het tijdschrift van Libelle uitvaartverzorging. Ondanks de bescheiden bijdrage voelt het voor mij heel groots.

For You magazine

Zaak van Opruimen staat in het For You magazine! Lees het hele artikel op bladzijde 48. En online op de website foryoumagazine.nl via de link in de titel.

Blijven leren

Uitbreiding van de dienstverlening: nabestaandenbegeleider. De dag van morgen is je niet beloofd. Bij leven kun je al veel zaken vastleggen of regelen. Op een kwetsbaar moment kom je in iemands leven. Om in deze lastige periode een waardevolle bijdrage te mogen leveren, daar word ik blij van. (10-2020)

Folder

Zichtbaar zijn op social media, netwerken en een vindbare website. Techniek en creativiteit vallen samen. Starten in coronatijd is een uitdaging en best uit mijn comfortzone, maar mét resultaat: een folder en een website om trots op te zijn. (07-2020)

Bevroren takken met blauwe lucht

Moederdag

Mijn moeder was van goud en ik herdenk haar met liefde. Door samen de spullen, die haar alleen maar ballast gaven, op te ruimen en vooraf na te denken over de bestemming van haar nalatenschap kon ze ons met een gerust hart achterlaten. Hier is het zaadje is gepland voor Zaak van Opruimen. (06-2020)

Zon en omega

Deze foto van de zonsondergang is samen met het Omegateken van het sterrenbeeld Weegschaal de basis geweest voor het logo van Zaak van Opruimen. Het staat voor mij voor balans in werk, privé en gezondheid en werken met een stip op de horizon. (05-2020)

Online opruimen

Opruimen jouw Mission Impossible? Wordt een opruimheld! Start de verandering vandaag door online te gaan opruimen en weet: 'goed genoeg is het nieuwe perfect.' Krijg begeleiding op afstand door beeldbellen met je telefoon. In je eigen tempo, vanuit huis, live, veilig, betrouwbaar en onbezorgd. (04-2020)

Ester achter computer

Thuiswerken is best leuk

Geen reistijd en een meer flexibele indeling van je werkdag. Thuiswerken vraagt wel om een goede planning in werktijd en pauzes en dit vraagt soms om creatieve oplossingen. Een plek waar je comfortabel kunt werken met je spullen binnen handbereik. Met een 'clean desk' start de volgende dag opgeruimd weer op. (03-2020)

Opruimcoach

Uit het tijdschrift Happinez. De felicitaties en complimenten over de zelf ontworpen website neem ik in dankbaarheid aan. Van dromen en denken naar doen. Alles begint met een eerste stap. Het boek 'Weg ermee' van Dennis Storm om met minder spullen meer vrijheid te ervaren blijft inspireren. (02-2020)

logo, zaak van opruimen, balans, horizon, zon, water, anker, stok deur

Start Zaak van Opruimen

Een mooie aanvulling op mijn werkzaamheden en opleidingen en een logisch gevolg van wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Opruimen is 'in' en in deze consumptiemaatschappij willen we niet meer consumeren uit gewoonte. Het maakt je bewuster van wat je in huis haalt. (01-2020)

Gratis tips en interessante boeken om te lezen

 • Weg ermee! – Dennis Storm.
 • Opgeruimd leven met ADHD – Judith Kolberg
 • De beste tips tegen tijdnood – Marine Vecht
 • Aan de slag met de huishoudcoach – Els Jacobs
 • Vandaag begin ik echt – Karen Visser
 • Opruimen voor je doodgaat – Margareta Magnusson

Links naar websites

Overlijden en nalatenschap

 • Digitale Nazorg is hét kenniscentrum met expertise op het gebied van innovatieve en technische oplossingen bij de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data. Meer informatie? Digital Funeral Professionals
 • Regelen na overlijden Nibud: Nibud
 • Adviesbalie voor- en na overlijden over erven, testamenten, enz.: Erfwijzer
 • Beroepsorganisatie notarissen: Notaris.nl
 • Bepaal zelf welke geadresseerde reclame je wilt ontvangen: Postfilter
 • Is er een mogelijk een onbekende bankrekening?: Slapendetegoeden
 • Staat er nog tegoed op de OV-kaart? Uitcheckgemist

Rijksoverheid en belastingdienst

Persoonsgebonden budget

 • Regelhulp wegwijzer naar zorg en ondersteuning: Regelhulp.
 • PGB-informatie van de Sociale Verzekerings Bank: SVB 
 • Kun je zelf zorg regelen met een PGB? Doe de test: PGB-test

Zaak van Opruimen 

Veel gestelde vragen

Vind je hier niet het antwoord op de vraag? Bel, mail of gebruik het contactformulier.

Een professional organizer helpt mensen met keuzes maken voor meer orde en structuur in de leefomgeving. Meer weten?

Nee, liever niet. Om een goed beeld te krijgen van de situatie is het beter dat het huis of de administratie eruit ziet zoals het er normaal gesproken uitziet en gebruikt wordt. Je hoeft je nergens voor de schamen, ik oordeel niet. 

Dat is niet noodzakelijk. Ik gebruik mijn laptop en telefoon. Persoonlijke gegevens worden hierbij nooit op de eigen informatiedragers opgeslagen. Als dit wel nodig blijkt leggen we dit schriftelijk vast na overeenstemming hierover.

Dat is afhankelijk van de opdracht, de achterstand, de lichamelijke- en geestelijke gezondheid en de snelheid waarmee je beslissingen durft en kunt nemen. De meest gangbare tijd voor een afspraak is drie uur. In die tijd zetten we alle energie in voor zichtbaar resultaat.
De werkdagen zijn in principe overdag en in overleg plannen we een avond of een dagdeel in een weekend.

Absoluut! In vertrouwen en op vertrouwen. Ik vind privacy erg belangrijk en daarom behandel ik al jouw gegevens en informatie strikt vertrouwelijk. Wat ik zie en hoor blijft bij mij. Ik hanteer een privacyverklaring.

Voor situaties die mijn expertise te boven gaan heb ik een uitgebreid netwerk met collega’s bij wie ik terecht kan met vragen en/of doorverwijzing.

 

Ja, ik werk volledig onafhankelijk en zelfstandig. Ik heb ruime werkervaring in de gezondheidszorg, (sociale) verzekeringen, administratieve sector, bestuurswerk en ICT en heb een netwerk van dienstverleners welke gerelateerd zijn aan de werkzaamheden van Zaak van Opruimen. Op allerlei vlak kan ik gebruik maken van hun inzet en/of expertise.

Voorwaarden en privacy

Professionaliteit

Zaak van Opruimen is partner van en erkend door Landelijk Platform Nabestaandenzorg en Digital Funeral Professionals.