Gecertificeerd professional organizer en nabestaanden begeleider.

Over Ester

Je wilt natuurlijk weten wie je in huis haalt, ik stel me aan je voor. Ik ben, naast het ondernemerschap, werkzaam als functioneel beheerder en beheers het werken met Windows, Android, Office en Google applicaties. Digitaal werken heb ik omarmd door mijn hele administratieve leven én foto’s samen te voegen tot een geheel dat, bij wijze van spreken, past op een USB-stick. Een beslissing waar ik dagelijks profijt van heb.

Duurzaamheid ondersteun ik graag door afval gescheiden te verwerken, zuinig met energie om te springen en mijn afstanden met de fiets af te leggen. Zo mogelijk koop ik tweedehands en ik gun mijn spullen ook een volgende kans. Mijn werk organiseer ik zo veel mogelijk paper-less, zo min mogelijk printen dus. Op deze manier lever ik een bijdrage aan het milieu.

Na een dag werken vind ik het heerlijk om thuis te komen in een opgeruimd en overzichtelijk huis. Ik hou ervan om op of rond het water te zijn en ben graag buiten om te fietsen, lezen en te tuinieren. Het liefste loop ik in korte broek op blote voeten. Als je me zoekt ben ik lekker aan het koken, computeren, sporten of zit ik achter de naaimachine. 

Alleen maar doen wat je leuk vindt en alles aanpakken wat op je pad komt, dat gaat niet. Ook ik stond voor de uitdaging om keuzes te maken uit de spullen die ik wilde bewaren en de tijd die ik te verdelen had over werk, gezin en mezelf. Door bewust te kiezen tussen bewaren of wegdoen ontdekte ik steeds meer wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waar ik blij van word.