Nabestaandenbegeleiding

Hulp voor nabestaanden bij de praktische regelzaken.

Op enig moment komt iedereen te overlijden; voor de een wat eerder dan gewenst, voor de ander later dan gehoopt. Voor de nabestaanden hebben de praktische en administratieve zaken vaak een enorme impact. Het is een tijdrovende en lastige bezigheid, terwijl je als nabestaande pas echt kunt rouwen als je deze fase met zorg kunt beleven. 

Nabestaandenzorg

Rust brengen in een emotionele periode, dat is nabestaandenzorg. In een persoonlijk gesprek kun je je verhaal delen en geef ik informatie en advies over de zakelijke rompslomp. Ik neem de zorgen weg en heb oprecht aandacht voor het verlies. In ons gesprek kunnen zaken aan de orde komen over de nalatenschap, notaris, bankzaken, verzekeringen, inkomen, belastingen, contracten en wonen. Na afloop van ons gesprek ontvang je mijn checklist als naslagwerk. Zo kun je alles nog eens rustig doornemen.

Herinneringen

Spullen van een overleden dierbare zitten vol herinneringen. Wij nemen samen de tijd om deze herinneringen te omarmen. Ik help je, item voor item, om keuzes te maken bij het opruimen. Loslaten en afscheid te nemen of eervol bewaren. 

Senioren

Veel zaken gaan tegenwoordig online en met het ouder worden is het soms lastig om vertrouwen te houden in de administratie. Als je niet kunt of wilt terugvallen op de omgeving regel ik dat voor je. Eenmalig of regelmatig, dat spreken we samen af.

Persoonlijk levensdossier

Jong of oud, ziek of gezond: het is zo belangrijk om te weten wat je allemaal geregeld en afgesloten hebt. Met een persoonlijk levensdossier heb je voor nu inzicht in de administratie en maak je later van jouw nabestaanden geen spoorzoekers. 

Werkwijze

Kennismaken
we maken telefonisch en vrijblijvend kennis en bespreken de hulpvraag

Nabestaandengesprek
in een persoonlijk gesprek bij jou thuis zetten we alles op een rijtje

Resultaat
ontzorgt zijn en overzicht hebben in de praktische regelzaken

Kosten

Kennismaken
het kennismakingsgesprek is kosteloos

Tarief
€109,-
inclusief verslag

Reiskosten
€ 0,25 per kilometer

Logo LPN

Nabestaandenzorg van Zaak van Opruimen is gericht op de praktische- en administratieve regelzaken.
Zaak van Opruimen heeft de specialisatie nabestaandenzorg en is aangesloten bij het Landelijk Platform Nabestaandenzorg

Vrijblijvende afspraak

Wil je de regelzaken in kaart brengen zodat je niet snel iets kunt vergeten?
Aarzel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

error: Content is protected !!